Deri Körük ve Topuz Yenileme

Tüm araçların deri körük ve topuz yenileme işlemi firmamız tarafından orjinaliyle bire bir şekilde ya da kendi zevkinize göre kısa bir süre içinde yapılmaktadır.
to döşeme, deri körük işlerinde hatasız ve kaliteli işçilikle en uygun fiyat garantisi veren Oto Döşeme‘yi tercih eden müşterilerimiz arasında sizleri de görmek isteriz.

Deri Körük ve Topuz Yenileme İşlemi

Aracınız vites topuzu vites ve el fren körüğü belirli bir zaman sonra yıpranmaya yırtılmaya başlamaktadır. Her türlü aracın vites topuzu, vites körüğü ve el fren körüğü firmamız tarafından orjinaliyle bire bir şekilde veya kendi zevkinize göre kısa bir süre içinde yapılmaktadır.

Uzun yıllardır ürün kalitesi ve işçilikten ödün vermeden müşterilerimize 1. sınıf hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kullandığımız tüm deri körük ve topuz yenileme uygulamaları sertifikalı ve avrupa standartlarına uygundur. Firmamız deri döşeme konusunda sıfır km bir çok lüks ve orta segment araca hizmet vermektedir. Ayrıca kişiye özel dikiş ve model seçenekleri ile aracınıza özel bir görüntü kazandırmaktayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir