Oto Deri ve Kumaş Tamiri

Oto deri ve kumaş tamiri işlerinde hatasız ve kaliteli işçilikle en uygun fiyat garantisi veren Oto Döşemeyi tercih eden müşterilerimiz arasında sizleri de görmek isteriz.
Her biri alanında uzman kadrolarımızla oto döşeme hizmetlerinde kaliteyi en uygun fiyatla sunmak için çalışıyoruz

Oto Döşemeyi tercih eden müşterilerimiz arasında sizleri de görmek isteriz.

Oto Deri ve Kumaş Tamiri

Aracınızın deri ve ya kumaş döşemeleri zamanla inip bindikçe yıpranmaya yırtılmaya başlamaktadır. Ayrıca sigara içilen arabaların döşemelerindede sigara yanıkları oluşmaktadır. Bu şekilde yırtılan ve ya sigara yanığı olan döşemelerin parça bazında kumaşlarını ve ya derilerini değiştirmekteyiz.
Firmamız bünyesinde çok farklı aracın kumaşları ve derileri mevcuttur. Değiştirilen parça kesinlikle orjinaliyle bire bir olmaktadır.

Oto döşeme işlerinde kaliteden ödün vermeden minimum kar ile çok iş yapmayı görev edindik

Oto Döşeme bünyesinde her marka ve model bir çok aracın orjinal fabrikasyon kumaşları bulunmaktadır. Elimizde farklı orjinal fabrikasyon kumaşları mevcuttur. Kumaş döşeme yaptırmak isteyen müşterilerimiz bu seçenekler arasından istediği kumaşı begenip koltuklarını yeniden yaptırabilirler.

Oto Deri ve Kumaş Bakımı

Otomobillerin pek çoğunda bu ürünler koltuk döşemelerinin yapımında, vites körüğü ve topuz yapımında, direksiyon kaplamalarında, göğüs kaplamalarında, kapı döşemesi kaplamalarında yaygın olarak kullanılırlar.

Aracınızın direksiyon ve kapı döşemesi kaplamalarında bu ürünleri kullanırsanız şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Onlarca farklı desen ve yüzlerce farklı tonda üretilebilen bu deriler uzun süre yıpranmadan kalabilirler.

One Response to Oto Deri ve Kumaş Tamiri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir