Oto Deri Döşeme

Oto deri döşemede derisinden ipliğine kadar kullandığımız bütün ürünlerin orjinal ve aynı kaliteli olmasına özen gösteriyoruz.
Oto deri döşeme işlerinde dünyaca isim yapmış markalardan seçtiğimiz kaliteli ürünleri kullanıyoruz. Her biri alanında uzman kadrolarımızla oto döşeme hizmetlerinde kaliteyi en uygun fiyatla sunmak için çalışıyoruz.

Oto Deri Döşeme İşleri

Kullandığımız tüm oto kumaş ve diğer ürünler sertifikalı ve avrupa standartlarına uygundur. Firmamız İstanbul ‘da oto deri döşeme konusunda tüm araçlara hizmet vermektedir. Ayrıca kişiye özel dikiş ve model seçenekleri ile aracınıza özel bir görüntü kazandırmaktayız.

Oto suni deriler, hakiki deri baskısında üretildiği için orjinal deri gibi durmaktadır.Son zamanlarda çoğu sıfır araçta hakiki deri yerine suni deriler kullanılmaktadır.Firmamız bünyesinde her marka aracın orjinal fabrikasyon suni derileri bulunmaktadır

Uzman kadrolarımızla kaliteyi en uygun fiyatla sunuyoruz..

Oto Döşeme bünyesinde her marka ve model bir çok aracın orjinal fabrikasyon kumaşları bulunmaktadır. Elimizde farklı orjinal fabrikasyon kumaşları mevcuttur. Kumaş döşeme yaptırmak isteyen müşterilerimiz bu seçenekler arasından istediği kumaşı begenip koltuklarını yeniden yaptırabilirler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir