Oto Tavan Döşeme

Oto tavan döşeme ve yenileme işlerinde kaliteden ödün vermeden minimum kar ile çok iş yapmayı görev edindik
Tavan döşeme ve kaplama işlerinde hatasız ve kaliteli işçilikle en uygun fiyat garantisi veren Oto Döşemeyi tercih eden müşterilerimiz arasında sizleri de görmek isteriz.

Tavan döşemeleri belirli bir zaman sonra sarkmaya özelliğini kaybetmeye başlamaktadır.Sarkmanın nedenleri tavan bezinin içindeki süngerin çürümesi, aracın yaz aylarında aşırı sıcakta kalması ve zamanla kullanım süresinin dolmasıdır

Kaliteden ödün vermeden minimum kar ile çok iş yapmayı görev edindik

Oto Tavan Döşeme İşleri

Sarkmış bir tavanın eski kumaşının yapıştırılması mümkün değildir.Bunun için aracın tavan döşemesi söküldükten sonra güzel bir şekilde temizlenmeli ve zımpara yapılmalıdır.Bu işlemler yapıldıktan sonra aracınızın eğer orjinal kumaşı varsa orjinal kumaşıyla yoksada en yakın kumaşla tavan döşemesi yeniden kaplanır.

Her biri alanında uzman kadrolarımızla oto döşeme hizmetlerinde kaliteyi en uygun fiyatla sunmak için çalışıyoruz

Kullandığımız tüm oto kumaş ve diğer ürünler sertifikalı ve avrupa standartlarına uygundur. Firmamız deri döşeme konusunda sıfır km bir çok lüks ve orta segment araca hizmet vermektedir.Ayrıca kişiye özel dikiş ve model seçenekleri ile aracınıza özel bir görüntü kazandırmaktayız.

Oto Döşeme bünyesinde her marka ve model bir çok aracın orjinal fabrikasyon kumaşları bulunmaktadır. Elimizde farklı orjinal fabrikasyon kumaşları mevcuttur. Kumaş döşeme yaptırmak isteyen müşterilerimiz bu seçenekler arasından istediği kumaşı begenip koltuklarını yeniden yaptırabilirler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir