Oto Döşeme

Genelde oto döşeme kumaşları sigara yanığı ve kullanıma bağlı olarak yıpranabilmektedir. Bu yıpranan kumaşlar ancak muadil oto koltuk kumaşı veya kapı döşemesi kumaşı ile değiştirilebilir.
Yeni parçanın mümkünse bire bir aynı malzeme olması tercih sebebidir. Fakat aynı kumaş bulunamazsa benzer renk ve desene sahip kumaş da kullanılabilir.

Sentetik malzemeden imal edilmiş oto döşemelik suni derilerde çok çeşitli renk seçenekleri sunuyoruz.

Oto Döşeme firması olarak müşterilerimize oto deri döşeme, oto deri kaplama, deri direksiyon kaplama, vites topuzu ve vites körüğü kaplama, tavan kaplaması ve tamiri hizmetlerini veriyoruz.

Oto Döşeme Kumaşları

Oto Döşeme olarak, araçlara uyguladığımız ürünler orjinal hakiki/suni deridir. Talebinize göre hakiki veya suni deri çeşitleri ile aracınızın kapılarını, direksiyonun göğsünü özel işlemlerle kaplıyoruz.

Dayanıklı yapısı ile uzun bir kullanım ömrü olan ürünlerimiz firmamız garantisi altındadır

Oto Döşeme Kumaşları

Oto döşeme ve iç dizayn üzerine uzmanlaşan kuruluşumuz, özellikle Avrupa’daki sektörel gelişmeleri takip ederek, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmayı görev edinmiştir.

Yaptığımız işlere kapsamlı garanti veriyoruz. Hizmet sonrası talep, öneri ve şikayetlerinizi en kısa sürede cevaplıyoruz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir